Forcrete Vloeren

Forcrete vloeren

Bij Microcem werken wij met microcement op basis van epoxy van het merk ‘Forcrete’. Wij zijn de enige uit Noord-Brabant die gebruik maken van het merk ‘Forcrete’. Wat ‘Forcrete’ uniek maakt is dat elke laag in het systeem volledig waterdicht is voor het aanbrengen van sealers. De baanbrekende harsformuleringen bieden een ongeëvenaard niveau van sterkte en gerustelling voor zowel installateurs als eindgebruikers.

Forcrete Microcement
Forcrete microcement is een uniek en innovatief bouwmateriaal dat in de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is een zeer dunne en flexibele cementachtige coating die op verschillende ondergronden aangebracht kan worden, zoals beton, hout, tegels en zelfs bestaande vloeren.

Microcem maakt ambachtelijk gestorte vloeren in betonlook die opgebouwd zijn op basis van epoxy. Een designvloer in betonlook is dé eye-catcher in ieder interieur. In tegenstelling tot echt beton, voelen onze vloeren aangenaam warm aan. Daarnaast laat een betonlook vloer zich uitermate goed combineren met een vloerverwarming. Door de steenachtige opbouw blijft de warmte goed behouden in de vloer. 

Interesse in een betonlook vloer? Neem gerust eens contact met Microcem op!

Forcrete microcement

Eigenschappen

Watervast

Onze beton ciré is gegarandeerd waterdicht en zelfs zonder kitnaden aan te brengen in keuken en badkamer. Zelfs over oude tegels heen.

Slijtvast

Onze beton ciré wordt zeer hard en zorgt voor een krasbestendige coating die waterafstotend en vuilwerend is. Dankzij deze coating is onze beton ciré uitstekend geschikt voor uw aanrechtblad of zelfs uw vloer.

Naadloos

Beton ciré heeft geen voegen. Dit betekent nooit meer beschimmelde voegen of vochtplekken in uw badkamer. Bovendien is ons product prima schoon te maken.

Hygiënisch

Onze beton ciré is van nature schimmelwerend en trekt geen bacteriën aan. Hierdoor is het uitermate geschikt voor uw keuken of badkamer.

Eigenschappen

Vloeren

Een robuuste en stoere look op de vloer van uw woning of bedrijfsruimte.

Wanden

Elke wand in uw woning kunt u voorzien van een unieke en stoere uitstraling.

Badkamer

Eens iets anders dan tegels in uw badkamer? Een moderne look zelfs over uw oude tegels heen!

Keuken

Waterafstotend en hygiënisch. De toepassing van onze beton ciré op uw aanrechtblad geeft het een moderne uitstraling en is makkelijk te reinigen.

Onze Specificaties

Vloeren

Wanden

Recente Projecten