Wanden

Betonlook Wanden

Betonlook wanden zijn warm, naadloos, eenvoudig in onderhoud en hebben een unieke moderne uitstraling. Wij vinden het belangrijk dat de wand volledig voldoet aan uw wensen. Daarom heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren. Logischerwijs denkt men bij betonlook direct aan echt cement of beton. Echter zijn de betonlook wanden niet vergelijkbaar met deze materialen.

Microcem maakt ambachtelijk gestorte wanden in betonlook die opgebouwd zijn van epoxy en polyurethaan (PU), fijn schoonbedrand zand, vulstoffen, mineralen en kleurpigmenten. Een betonlook wand is dé erecatcher in ieder interieur. Door de vele mogelijkheden past het bij elke stijl, van industrieel tot rustiek. Het aanbrengen van een betonwand vraagt om ervaring, kennis en specialisme. Hou er rekening dat het aanbrengen van zowel een betonlook vloer als wand ongeveer 3 tot 4 dagen in beslag neemt. Hierna is een droogtijd van gemiddeld 2 dagen aan te raden.

Interesse in een betonlook wand? Neem gerust eens contact met Microcem op!

Eigenschappen

Watervast

Onze beton ciré is gegarandeerd waterdicht en zelfs zonder kitnaden aan te brengen in keuken en badkamer. Zelfs over oude tegels heen.

Slijtvast

Onze beton ciré wordt zeer hard en zorgt voor een krasbestendige coating die waterafstotend en vuilwerend is. Dankzij deze coating is onze beton ciré uitstekend geschikt voor uw aanrechtblad of zelfs uw vloer.

Naadloos

Beton ciré heeft geen voegen. Dit betekent nooit meer beschimmelde voegen of vochtplekken in uw badkamer. Bovendien is ons product prima schoon te maken.

Hygiënisch

Onze beton ciré is van nature schimmelwerend en trekt geen bacteriën aan. Hierdoor is het uitermate geschikt voor uw keuken of badkamer.

Eigenschappen

Vloeren

Een robuuste en stoere look op de vloer van uw woning of bedrijfsruimte.

Wanden

Elke wand in uw woning kunt u voorzien van een unieke en stoere uitstraling.

Badkamer

Eens iets anders dan tegels in uw badkamer? Een moderne look zelfs over uw oude tegels heen!?

Keuken

Waterafstotend en hygiënisch. De toepassing van onze beton ciré op uw aanrechtblad geeft het een moderne uitstraling en is makkelijk te reinigen.

Onze Specificaties

Vloeren

Wanden

Recente Projecten