Over Ons

Over Ons

Mijn naam is Jorg Soute, trotse eigenaar van Soute stucwerken en Microcem. Sinds enkele jaren hebben wij, Soute stucwerken, ons gespecialiseerd in decoratieve wandafwerkingen in ‘betonlook’. Hieruit is Microcem ontstaan.

Bij Microcem werken wij met microcement op basis van epoxy van het merk ‘Forcrete’. Wij zijn de enige uit Noord-Brabant die gebruik maken van het merk ‘Forcrete’. Wat ‘Forcrete’ uniek maakt is dat elke laag in het systeem volledig waterdicht is voor het aanbrengen van sealers. De baanbrekende harsformuleringen bieden een ongeëvenaard niveau van sterkte en gerustelling voor zowel installateurs als eindgebruikers.

Wij zijn gevestigd in Veldhoven en richten ons voornamelijk op de volledige afwerking van een woning, van stucwerk tot schilderwerk en uiteraard betonlook Om de trends bij te blijven volgen wij met regelmaat workshops en trainingen in decoratieve wand- en vloerafwerkingen.

Onze Aanpak

1. Bespreken wensen

We brengen uw visie in kaart tijdens een kennismakingsgesprek. Samen zoeken we naar een passend ontwerp geschikt voor uw woning.

2. Ontwerp

Naar aanleiding van dit gesprek leggen wij een ontwerp en offerte voor. Bij een akkoord gaan we aan de direct van start.

3. Bouw

Tijdens de plaatsing kunt u vertrouwen op vakmanschap. Kennis en kunde komen samen met een passie voor het vak en een oog voor detail.

Onze Specificaties

Vloeren

Wanden

Recente Projecten