Forcrete microcement

Forcrete microcement is een uniek en innovatief bouwmateriaal dat in de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is een zeer dunne en flexibele cementachtige coating die op verschillende ondergronden aangebracht kan worden, zoals beton, hout, tegels en zelfs bestaande vloeren. 

Wat maakt Forcrete microcement zo speciaal? Ten eerste is het zeer duurzaam en slijtvast, wat het ideaal maakt voor gebruik in drukbezochte gebieden. Het is ook zeer eenvoudig te onderhouden en kan met een vochtige doek worden schoongemaakt.

Daarnaast biedt Forcrete microcement een ontzettend grote verscheidenheid aan kleuren en texturen, wat het ideaal maakt voor zowel residentiële als commerciële projecten. Of je nu een industriële of landelijke look wilt creëren, het is allemaal mogelijk met Forcrete microcement.

Een ander voordeel van Forcrete microcement is dat het snel en eenvoudig te installeren is. Het kan in dunne lagen worden aangebracht en hoeft niet te worden gepolijst, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook het geluid van de installatie vermindert.

Er zijn nog meer voordelen van het gebruik van Forcrete microcement in bouwprojecten. Zo is het zeer waterbestendig, wat het ideaal maakt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers en keukens. Bovendien kan het gemakkelijk over tegels worden aangebracht, wat betekent dat je de oorspronkelijke tegels niet hoeft te verwijderen om een nieuwe look te creëren. Dit kan niet alleen tijd en geld besparen, maar ook het gedoe van het afbreken van oude tegels.

Forcrete microcement

Bent u ook benieuwd wat Forcrete voor u in uw interieur kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Recente Projecten