Krasvaste betonlook vloeren

Krasvast en slijtvast: geen onbelangrijke eigenschappen voor een betonlook vloer. Bij de microcement vloeren van Forcrete, het merk waar wij mee werken, wordt de bovenste laag zeer hard. In tegenstelling tot de meeste gietvloeren, zijn onze vloeren dus écht krasvast. Benieuwd naar de andere voordelen van onze trendy betonlook vloeren? We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

1. Waterdicht en slijtvast

Onze krasvaste betonlook vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en door een speciale coating ook waterafstotend en vuilwerend. Dit is te danken aan het exclusieve Forcrete microcement, dat opgebouwd is op basis van epoxy. Omdat de vloeren krasvast, waterdicht en slijtvast zijn, kun je er lang van blijven genieten. Wel zo duurzaam!

2. Strakke en tijdloze uitstraling

Een betonlook vloer is een echte eyecatcher. Ze zorgen voor een moderne, industriële of juist rustieke uitstraling. Doordat je de keuze hebt uit diverse kleuren, passen de vloeren bij ieder type interieur. Voor welke kleur je ook gaat, het betonachtige uiterlijk geeft elke ruimte een unieke sfeer.

3. Zeer onderhoudsvriendelijk

De Forcrete vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden. Ze hebben geen speciale verzorging nodig en je maakt ze eenvoudig schoon met de stofzuiger, een vochtige doek of dweil. Wat de vloeren nog hygiënischer maakt, is dat ze geen voegen hebben. Ideaal!

Betonlook vloer

De betonlook vloeren zijn tijdloos, onderhoudsvriendelijk, waterdicht, slijtvast én krasvast. Ben je al overtuigd dat een betonlook vloer jouw interieur compleet maakt? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Recente Projecten