Vloeren

Betonlook vloeren

Betonlook vloeren zijn naadloos, warm en hebben een strakke moderne uitstraling. Door de vele mogelijkheden past een betonlook vloer bij iedere stijl, van industrieel tot rustiek. Wij vinden het belangrijk dat de vloer volledig aan uw wensen voldoet, daarom heeft u de keuze uit diverse kleuren. Microcem is de enige leverancier uit Noord-Brabant die gebruik maakt van het merk Forcrete. Onze betonlook vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit met een dikte van ongeveer zo’n 4 tot 5 mm.

Microcem maakt ambachtelijk gestorte vloeren in betonlook die opgebouwd zijn op basis van epoxy. Een designvloer in betonlook is dé eye-catcher in ieder interieur. In tegenstelling tot echt beton, voelen onze vloeren aangenaam warm aan. Daarnaast laat een betonlook vloer zich uitermate goed combineren met een vloerverwarming. Door de steenachtige opbouw blijft de warmte goed behouden in de vloer. 

Interesse in een betonlook vloer? Neem gerust eens contact met Microcem op!

Forcrete microcement

Eigenschappen

Watervast

Onze beton ciré is gegarandeerd waterdicht en zelfs zonder kitnaden aan te brengen in keuken en badkamer. Zelfs over oude tegels heen.

Slijtvast

Onze beton ciré wordt zeer hard en zorgt voor een krasbestendige coating die waterafstotend en vuilwerend is. Dankzij deze coating is onze beton ciré uitstekend geschikt voor uw aanrechtblad of zelfs uw vloer.

Naadloos

Beton ciré heeft geen voegen. Dit betekent nooit meer beschimmelde voegen of vochtplekken in uw badkamer. Bovendien is ons product prima schoon te maken.

Hygiënisch

Onze beton ciré is van nature schimmelwerend en trekt geen bacteriën aan. Hierdoor is het uitermate geschikt voor uw keuken of badkamer.

Eigenschappen

Vloeren

Een robuuste en stoere look op de vloer van uw woning of bedrijfsruimte.

Wanden

Elke wand in uw woning kunt u voorzien van een unieke en stoere uitstraling.

Badkamer

Eens iets anders dan tegels in uw badkamer? Een moderne look zelfs over uw oude tegels heen!

Keuken

Waterafstotend en hygiënisch. De toepassing van onze beton ciré op uw aanrechtblad geeft het een moderne uitstraling en is makkelijk te reinigen.

Onze Specificaties

Vloeren

Wanden

Recente Projecten